torsdag 7 augusti 2014

God morgon! 
Idag har vi en ledig dag mellan alla hundutställningarna. Det har varit två långa och intensiva dagar med mycket fina hundar! 

I onsdags så var Jaskarin akaniua cara coretta bästa unghund och även placerad som andra bästa tik och knep certet! Så det var kanonkul! Hoksel Olympia (Babben) var tvåa i öppenklass och Jaskarin magic eyes (Micke) vann championklass men oplacerad bland hanarna. Här efter kommer lite bilder från den dagen :) 


Igår så var det aussiespecialen med hela 113 australiska terrier! Roligt med så mycket hundar! :) 

Micke blev placerad 3a i championklass och 4e placerad bland alla hanarna. Coretta blev bästa unghund men oplacerad bland tikarna. Babben slog på stort och blev bästa tik i öppen klass och placerad som andra bästa tik! Med cert :D Så himla roligt! :) hon är vår lilla stjärna! 

Idag är det som sagt ledigt och vi har varit ute på långpromenad vid vattnet här där vi bor. Det ser ut att bli strålande solsken och hett idag också! Kanske gör vi något kul ;) 

Igårkväll förresten så var det aussiemiddag, supergod trerätters med lax, sill, röror och pulled pork med god sås och till dessert var det vitchoklad cheesecake med blåbär! :) Inga kommentarer:

Skicka en kommentar